2012. július 15., vasárnap

Csalódás!!! :-((((

Sziasztok!Nem tudom van e egyátalán értelme kiírni bármit is ha senki rá sem bagózik! :-// De mindegy azért kiteszem!Nagyon csalódott vagyok!Ugyanis amint látom 4 hónap alatt 445 látogatóból csak három rendszeres olvasóm van és sehol senki meg semmi!Nem tudom ti, hogy vagytok vele de szerintem így nem nagyoon látom értelmét a blognak,mert nem magamnak rakom ki a bejegyzéseket!HANEM NEKTEK!!!Lehet, hogy nem éppen tökélettes a blog, de rengeteg munka van benne és nem csak az enyém,hanem P. Sawyeré is.Tudom, hogy nem olyan hiper szuper a blog mint mondjuk Kriszé vagy P.Sawyeré nem is lehet olyan, de én egyrészt kezdő vagyok másrészt meg a blog is mással foglalkozik!!Örülnék neki ha legalább 8 rendszeres olvasóm lenne!Csak nem olyan rossz ez a blog!???Vagy igen?Akkor meg kérem a komikat,hoyg mit változtassak!!!Nem tudom mi lesz így a bloggal és addig nem is lesz semmi új dolog meg viccek, mert szerintem tök felesleges ha senki még csak rá sem pislog! Retenetesen el vagyok kenődve emiatt! :-(( Puszi mindenkinek. Alexa

2 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom nővérkém! :( Pedig én meg is osztottam facebook-on, de úgy tűnik, nem volt elég. :/ Majd még próbálkozok a barátnőimnél. Nyugi megteszek mindent, mert tudom, hogy mennyit kell dolgozni egy blogon. (Még a mi közösünk is szinte üres... :/) Bocsi, hogy csak ennyi idő után jöttem fel olvasgatni a blogodat. De vannak gondok itthon, és azok lekötötték minden figyelmemet... Sajnos :( Ezt te is tudod, mert elmondtam neked töviről hegyire... Na fel a fejjel! :) Én itt leszek neked mindig, és segítek mindenben. Rám számíthatsz! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sajnálom hugicám! :-(( Tudom,hogy te mindent megteszel és ezt nagyon köszönöm!!Ne kérj bocsánatot,tudok mindenről és nincs semmi baj, te legalább veszed a fáratságot és ha csak néha is de itt vagy és komizol is!Te vagy az egyetlen aki kiáll mellettem és ez nagyon sokat segít nekem!!!Tudom,hogy rád számíthatok!Ahogyan te is én rám!Nagyon szeretlek! (L)(L)(L) ;-))

      Törlés